Cafeterian öppet på dagtid

12 januari 2019 11:50

Vi har tänkt börja ha öppet cafeterian några eftermiddagar i veckan. Tanken med detta är både att ni ska kunna komma upp och ta en fika och sitta och prata lite men även att spelare/ledare ska kunna köpa sig ett mellanmål innan träning. Den ni kommer att möta när ni kommer upp för att handla är en tjej som heter Jeanette Claesson. Hemsidan har ringt upp henne för att höra lite vem hon är och vad tanken med cafeterian är.

Berätta lite om dig själv.

Jag är sambo sedan 18 år tillbaks då min sambo flyttade hit till Mariestad. Jag kommer att göra "praktik" uppe i cafeterian genom Arbetsförmedlingen (SIUS). Jag ville få komma och prova ett jobb som i framtiden eventuellt kan leda till en anställning. Har aldrig jobbar i café förut utan jag är utbildad undersköterska men har även jobbat i kök och som lokalvårdare.

Vad är det du ska göra?

Jag ska ha öppet cafeterian i ishallen måndag till torsdag mellan kl. 14.30-17.45. Där kommer vi sälja bland annat mackor, toast, drickyougurt, kaffe, juice, varm choklad och kexchoklad. Inget vanligt godis då tanken är mer nyttiga mellanmål. Inte heller korv med bröd.

Har du något hockeyintresse eftersom du hamnade här?

Både jag och min sambo håller på HV71. Jag gillar hockey men kan egentligen inte så mycket om det. Det är kul att dela ett intresse med sambon.

Ser du fram emot att få börja i caféet?

Ja det ska bli spännande men även lite nervöst då det som sagt är en helt ny bransch för mig. Men jag är positiv och tror att det kommer fungera och gå bra.

När öppnar ni? 

Nu på onsdag den 16/1. Då kommer vi öppna redan kl. 14.00 och ha öppet till 17.45.  Det kommer att vara en del öppningserbjudanden. Matchdagar kommer caféet eventuellt stänga lite tidigare då de som ska vara där under matchen behöver få tillgång till lokalen. Även under skollov kan det bli andra öppettider. Det kommer i så fall skrivas på hemsidan och facebook så alla vet om dem. 

Något mer du vill tillägga?

Ja vi söker lite sällskapsspel och tidningar att kunna ha däruppe så om någon har nått sådant som de vill skänka får de gärna höra av sig till kansliet eller bara gå in där och lämna in det.
 

Öppningserbjudanden onsdag-torsdag 16-17/1.

- Mellanmålspaket: Toast eller macka, liten yougurt, juice 25 kr

- Muffins eller bulle och kaffe 15 kr

- Toast eller macka och kaffe 20 kr


Alla är varmt välkomna upp till cafeterian!

Öppettider:

Måndag-torsdag 14.30-17.45


av Susanna Johansson

 

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram