Glada miner på Campen!

11 februari 2019 13:00

Idag inleddes Sportlovscampen i Mariehus Arena. Hemsidan var där och mötes av idel glada miner från både spelare och ledare.

Campen håller på måndag-onsdag mellan kl. 8.00-13.00. Ungdomarna är indelade i tre grupper som tränar var för sig, födda 05-06, 07-08 och 09-10.

Dagarna består av ett ispass, ett innebandypass på Grangärdesskolan, fysträning/lekpass och teoripass. 

Däremellan serveras både mellanmål och lunch i cafeterian.

Under måndagen är Rickard Blom huvudansvarig, tisdag Ronny Johansson och onsdag Stefan "Sotarn" Johansson. Till sin hjälp har de 10 spelare från juniorlagen.

Det är mest ungdomar från Mariestad Bois Hockey som deltar men även 11-12 stycken från Töreboda HF, Skara IK och Tibro IK.

I åldersgruppen 05-06 är det ca 20 st deltagande ungdomar, i 07-08 ca 40 st och i 09-10 ca 30 st så uppslutningen är god.

Det deltar 4-5 tjejer på lägret vilket är glädjande.

Mariestad Bois Hockey vill passa på att tacka våra huvudansvariga Rickard, Ronny och Sotar´n för att ni hjälper till med lägret.

Även ett stort tack till Susan Johansson och Kicki Fröjd som sköter allt i cafeterian. 

Tack också till våra juniorer, Alexander Tyyni, Emil Karlsson, Samuel Näslund, Anton Wallin, Joel Schultz, Melvin Björklund, Anton Pettersson, Andreas Axelsson, Casper Leksell och Jakob Johannesson som gör ett stort jobb genom att hålla i vissa av träningspassen och ha övergripande koll på deltagarna!

av Susanna Johansson

 

Vi stödjer BoIS


A-lag

J20

J18


Vi stödjer BoIS

Följ oss på Instagram